Maart 2012 - Bepro lanceert Zetwerkwinkel.nl

Zetwerkwinkel.nl - de nieuwe online webwinkel voor zetwerk

(Heesbeen-Heusden) Zeer recent heeft Bepro bv de volgende website gelanceerd: Zetwerkwinkel.nl. Hiermee wordt het nog gemakkelijker afwerkingsprofielen te bestellen die vervolgens vakkundig worden geproduceerd. De website beslaat een ruime keuze van profielen en materialen. Er wordt direct een prijs berekend en het is mogelijk de profielen direct als bestelling naar de zetterij versturen.

De website is bedoeld voor alle gebruikers van zetwerk, onder andere dakdekkers; dak- en gevelbeplaters; specialisten op het gebied van deuren, zonwering en rolluiken; aannemers en montagebedrijven. Met behulp van de webwinkel met vereenvoudigde tekeningen kunnen de materialen, maten en hoeken van het zetwerk worden opgegeven. Na bestelling wordt het zetwerk door vakkundige medewerkers van Bepro BV gemaakt. Zetwerkwinkel.nl streeft naar verwerking binnen één werkdag zodat het product zeer snel kan worden opgehaald of verzonden.

Kortom, Zetwerkwinkel.nl staat voor eenvoudig te bestellen zetwerk van hoge kwaliteit, snelle levering en een duidelijke en scherpe prijs.

Nieuwsarchief
zetwerkwinkel.nl