I.v.m. met de zomervakantie zijn wij gesloten vanaf vrijdag 19-07-2024 t/m maandag 19-08-2024. Uw bestellingen, aanvragen en mailberichten zullen in deze periode niet in behandeling worden genomen.

Voor bestellingen die worden geplaatst na 05-07-2024 kunnen wij niet garanderen dat wij deze voor onze vakantiesluiting nog kunnen produceren.

Wij wensen u namens het hele team een prettige vakantie.

Daktrim bestellen bij Zetwerkwinkel.nl

Daktrim - Algemene informatie


Daktrim | Zetwerk bestellen bij Zetwerkwinkel.nl
Een daktrim wordt in de bouw gebruikt als afsluiting van de dakbedekking, bijvoorbeeld aan de rand van een plat dak. Dit metaalprofiel zorgt ervoor dat het dak een strakke en waterdichte afsluiting krijgt aan de randen, en geeft ook nog eens een mooie uitstraling aan het dak.

Zetwerk bestellen

Daktrim bestellen

In onze webwinkel kunt u een daktrim bestellen. Dit kunt u doen door in drie eenvoudige stappen gewenste profiel op te bouwen.

  1. Selecteer uw materiaal en kleur
  2. Selecteer het profiel daktrim
  3. Geef de maten op van de daktrim 
De daktrim heeft vier zijdes. Daarom moeten de letters a-d ingevoerd worden. Verder heeft de daktrim 2 variabele hoeken. Daarom moeten de hoeken 1 en 2 opgegeven worden. Daktrimmen worden vaak gemaakt op standaard lengtes van 3000mm. U kunt echter elke gewenste lengte opgeven.