Door de grote hoeveelheid orders die wij op dit moment mogen ontvangen en de beperkte beschikbaarheid van staal, aluminium en RVS lopen de levertijden op. Het kan daarom zijn dat het wat langer duurt voordat wij reageren op geplaatste bestellingen of e-mailberichten.

Levertijden kunnen verder oplopen bij het tijdelijk niet voorradig zijn van bepaalde materialen, coatings en kleuren. Wij doen onze uiterste best geplaatste orders zo snel als mogelijk te verwerken en hopen op uw begrip voor de situatie.

Metaalzetterij Bepro bv - voor al uw zetwerk

Werkwijze

Mooie afwerking van gebouwen is ons motto!
Verwerking binnen één werkdag, meedenken met de klant en 100% tevredenheid over het geleverde product is waar wij naar streven.
En dat voor een scherpe prijs!

De metaalzetterij

Metaalzetterij Bepro bv produceert zetwerk geschikt voor utiliteitsbouw, dakdekkers, dak- en gevelbeplaters en andere werkzame partijen in de bouw. Uit een ruime voorraad staal, aluminium en RVS van topleveranciers verwerkt Bepro bv het metaal met kant- en zetbanken tot een kwaliteitsproduct.

Zetwerk en onze mogelijkheden

Door hier te klikken kunt u de exacte mogelijkheden van onze zetterij bekijken.  Staat het zetwerk wat u zoekt er niet bij, neem gerust contact op met een van onze medewerkers om tot een invulling van uw wensen te komen. Bestel nu uw metaal zetwerk online. Ook kunt u het contactformulier of offerteformulier invullen. 

Referenties

Contactgegevens

Metaalzetterij Bepro bv
Industrieweg 5
5158 NJ Heesbeen - Heusden

Tel.: 0416 - 662 654

werkplaats@beproheusden.nl
KvK te Tilburg: 18125367

Geopend: maandag tot vrijdag 8.30 tot 16.00