Door de grote hoeveelheid orders die wij op dit moment mogen ontvangen en de beperkte beschikbaarheid van staal, aluminium en RVS lopen de levertijden op. Het kan daarom zijn dat het wat langer duurt voordat wij reageren op geplaatste bestellingen of e-mailberichten.

Levertijden kunnen verder oplopen bij het tijdelijk niet voorradig zijn van bepaalde materialen, coatings en kleuren. Wij doen onze uiterste best geplaatste orders zo snel als mogelijk te verwerken en hopen op uw begrip voor de situatie.

Zetwerk online bestellen

Via onderstaande stappen kunt u eenvoudig het gewenste metaal zetwerk bestellen.
Mocht het door u gewenste profiel niet in de lijst staan, dan kunt u een aanvraag voor zetwerk doen via het offerteformulier. Ook kunt u contact met ons opnemen, of onze lijst met levermogelijkheden bekijken. Klik hier voor de uitleg van Zetwerkwinkel.nl. Ook kunt u per profiel informatie vinden over de toepassing en de bestelling.

1. Kies het materiaal

Vermelde materialen, coatings en kleuren zijn slechts een indicatie van ons leveringsprogramma. Neem contact met ons op indien het gewenste materiaal, coating of kleur hier niet bij staat.

3. Geef de maten op

Hoekprofiel
Maten in mm

Hoeken in graden

mm

De opgegeven maten zijn:
Binnenwerks     Buitenwerks

Kies de kleurzijde:
X     Y

st.
st.
st.
Ja Nee
mm
Felsen (v) is alleen mogelijk tot een materiaaldikte van 1mm.

Berekening

Prijs/st.:
Klangen:
Kopschotten:
Subtotaal:
Totaal:
Wij hanteren een minimum orderbedrag van € 55,-.
Bij producten langer dan 3000mm en een gezamenijk gewicht van minder dan 250kg. wordt € 55,00 instelkosten in rekening gebracht.