I.v.m. met de zomervakantie zijn wij gesloten vanaf vrijdag 19-07-2024 t/m maandag 19-08-2024. Uw bestellingen, aanvragen en mailberichten zullen in deze periode niet in behandeling worden genomen.

Voor bestellingen die worden geplaatst na 05-07-2024 kunnen wij niet garanderen dat wij deze voor onze vakantiesluiting nog kunnen produceren.

Wij wensen u namens het hele team een prettige vakantie.

Lichstraat opstand

Lichtstraat opstand - Algemene informatie


Lichtstraat opstand | Zetwerk bestellen bij Zetwerkwinkel.nl
Een lichstraat wordt geplaatst in daken voor het doorlaten van zonlicht. Hierdoor wordt een ruimtelijk effect gecreëerd en kan er worden bespaard op verlichting. De lichtstraat opstand is het afwerkingsprofiel wat wordt gebruikt ter afwerking van de randen van de lichstraat. Hiermee wordt de lichtstraat dus bevestigd aan het overige materiaal. De lichstraat opstand wordt veelal gemaakt in interieur coaiting, een duurzame coating voor indoor toepassingen.

Zetwerk bestellen

Daktrim bestellen

In onze webwinkel kunt u een lichtstraat opstand bestellen. Dit kunt u doen door in drie eenvoudige stappen gewenste profiel op te bouwen.

  1. Selecteer uw materiaal en kleur
  2. Selecteer het profiel lichtstraat opstand
  3. Geef de maten op van het profiel
De opstand heeft vier zijdes. Daarom moeten de letters a-d ingevoerd worden. Verder heeft de lichstraat opstand 3 variabele hoeken. Daarom moeten de hoeken 1-3 opgegeven worden. De hoeken zijn vaak 90 graden. U kunt elke gewenste lengte opgeven.