I.v.m. met de zomervakantie zijn wij gesloten vanaf vrijdag 19-07-2024 t/m maandag 19-08-2024. Uw bestellingen, aanvragen en mailberichten zullen in deze periode niet in behandeling worden genomen.

Voor bestellingen die worden geplaatst na 05-07-2024 kunnen wij niet garanderen dat wij deze voor onze vakantiesluiting nog kunnen produceren.

Wij wensen u namens het hele team een prettige vakantie.

Nok

Nok, vlakke nok, lessenaarsnok of nok met ventilatie - Algemene informatie

Nok | Zetwerk bestellen bij Zetwerkwinkel.nl
Een nok profiel of nokstuk wordt gebruikt om de nok van een schuin dak of lessenaars dak af te werken. Waar de twee delen van het dak samen komen is een afwerkingsprofiel nodig om het dak waterdicht te maken. Ook wordt er soms gekozen voor een nok met ventilatie. 

Nok bestellen

In onze webwinkel kunt u een nok bestellen. Dit kunt u doen door in drie eenvoudige stappen gewenste profiel op te bouwen.

  1. Selecteer uw materiaal en kleur
  2. Selecteer het profiel nok
  3. Geef de maten op van de nok
 

Zetwerk bestellen

 

De vlakke nok heeft twee zijdes. De maten a en d moeten dan worden ingevuld. Hoek 1 is de hoek tussen de twee dakdelen. Wanneer een lessenaarsnok moet worden gemaakt, moeten de maten a, d en e worden ingevuld. De hoeken 1 en 2 zijn nodig om het profiel te specificeren. Voor een nok met ventilatie zullen de maten a-d ingevuld moeten worden. Hoek 1 is de hoek tussen de twee dakdelen. U kunt het profiel ook aan beide zijdes laten velzen. Voer dan een velsmaat in. Dit profiel kan ook als hoek worden gebruikt. Voer dan de maten a en d in. De nokstukken worden vaak in standaardlengtes van 3000mm gemaakt, maar kunnen op elke gewenste lengte worden besteld.