I.v.m. met de zomervakantie zijn wij gesloten vanaf vrijdag 19-07-2024 t/m maandag 19-08-2024. Uw bestellingen, aanvragen en mailberichten zullen in deze periode niet in behandeling worden genomen.

Voor bestellingen die worden geplaatst na 05-07-2024 kunnen wij niet garanderen dat wij deze voor onze vakantiesluiting nog kunnen produceren.

Wij wensen u namens het hele team een prettige vakantie.

U-profiel

U-profiel - Algemene informatie


U-profiel | Zetwerk bestellen bij Zetwerkwinkel.nl
Een u-profiel is zeer veelzijdig in gebruik. Het kan worden gebruikt om wanden en uistekende delen te bedekken, maar kent ook vele andere toepassingen. Zo kan het profiel ook dienen ter ophanging van plafonddelen, of als rails. 

U-profiel bestellen

In onze webwinkel kunt u een u-profiel bestellen. Dit kunt u doen door in drie eenvoudige stappen gewenste profiel op te bouwen.

  1. Selecteer uw materiaal en kleur
  2. Selecteer het u-profiel
  3. Geef de maten op van het u-profiel

Zetwerk bestellen

Het u-profiel heeft drie zijdes. U moet daarom de letters a-c invoeren. Wanneer u kiest voor maten binnenwerks, worden de maten zo gemaakt dat het profiel aan de binnenkant de opgegeven maten heeft. Wanneer u kiest voor maten buitenwerks, dan zijn de maten overeenkomstig met de buitenmaten van het profiel. Verder heeft het profiel 2 variabele hoeken, die u op kunt geven bij hoeken 1 en 2. U kunt dit profiel in elke gewenste lengte bestellen.