I.v.m. met de zomervakantie zijn wij gesloten vanaf vrijdag 19-07-2024 t/m maandag 19-08-2024. Uw bestellingen, aanvragen en mailberichten zullen in deze periode niet in behandeling worden genomen.

Voor bestellingen die worden geplaatst na 05-07-2024 kunnen wij niet garanderen dat wij deze voor onze vakantiesluiting nog kunnen produceren.

Wij wensen u namens het hele team een prettige vakantie.

Hoekprofiel

Hoekprofiel - Algemene informatie


Hoekprofiel | Zetwerk bestellen bij Zetwerkwinkel.nl
Een hoekprofiel heeft vele toepassingen. Het kan worden gebruikt als afwerking van hoeken bij gevelbeplating, maar het kan ook ter bescherming van muren in interieurs worden gebruikt. 

Zetwerk bestellen

Hoekprofiel bestellen

In onze webwinkel kunt u een hoekprofiel bestellen. Dit kunt u doen door in drie eenvoudige stappen gewenste profiel op te bouwen.

  1. Selecteer uw materiaal en kleur
  2. Selecteer het profiel hoekprofiel
  3. Geef de maten op van de hoekprofiel
Het hoekprofiel heeft twee zijdes. Daarom moeten de letters a en b ingevoerd worden. Ook kunt u ervoor kiezen beide zijdes te velzen. Geef dan de velsmaat op. Voor een hoekprofiel met de vels in de andere richting raden wij u aan het profiel nok te gebruiken. Verder heeft de daktrim één variabele hoek. Daarom moeten hoek 1 opgegeven worden. U kunt elke gewenste lengte opgeven.